veri kontrolu
merhabalar bir kode ile txtye proxy cektiriyorum ve daha sonra oluşan txt'yi play ile kanala yansıtıyorum. yardım almak istediğim konu şu. cek komutu verdiğimde elimize bir proxy.txt oluştu. play komutu verdik içindeki ipleri kanala yansıttık işimiz bitti. tekrar cek komutu verdiğimde tektar cekti(AMA) her nekadar en başta .remote proxy.txt dese de sitede güncel olmayan eski proxyler yine txt ye yazıldı play komutu verdiğimde ben daha once yazılan ipleri tekrar kanala yazilmamasini istiyorum. örnek vericek olursak
ben bi data.txt olsun istiyorum boş her proxy cektirdiğimde (ilk cektiğimde diyelimki icinde 5bin proxy oluştu) 2. kez cek dediğimde proxy.txt oluşturcak ve daha.txt ile karşılaştırcak aynı ipler varsa eklemicek farklı ipler varsa new.txt'ye yazıcak sonra play komutu verdiğimde new.txt kanala yansıyacak yansıma işlemi bittikten sonra new.txt içindeki veriler data.txt ye aktarılcak ve proxy.txt silincek. bunu nasil yapabiliriz ?
veya daha basit bir yolu varmıdır? herşeye acığım her proxy cektiğimde daha once cektiğim ipleri yansıtmak istemiyorum hepsi bu olayın.
(ve ben bunu mirc botun üstüne entegre edicem )
Konu djmerlyn tarafından (21 Ocak 2014 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.
|